• ab kultura jagoda, 330 g
  • ab kultura šumsko voće, 330 g
  • ab kultura natur, 500 g

ab kultura jagoda, 330 g

ab kultura jagoda 330 g

ab kultura - za zdravlje i vitalnost

Ljubitelji ab kulture, jednog od najstarijih funkcionalnih i niskoenergetskih mliječnih napitaka iz Dukata, mogu uživati u ovom ukusnom mliječnom proizvodu pripremljenom prema unaprijeđenoj recepturi.

Niskokalorična (samo 36 do 41 kcal/100 g) i s niskim udjelom mliječne masti (0,1%), a istodobno izvor vrijednih bjelančevina i kalcija iz mlijeka, nova ab kultura odlična je nadopuna zdravom doručku i večeri ili ipak lagan i osvježavajući međuobrok.

Savršeno izbalansirana ab kultura izvrsnog je okusa i idealna za sve koji žele brinuti o svom zdravlju i vitalnosti, a pritom beskompromisno uživati u osvježavajućem i laganom okusu ovog zdravog mliječnog napitka.

Uz ab kulturu natur, ljubitelji ab kulture mogu uživati i u tri nova okusa: ab kultura jagoda, šumsko i tropsko voće. Voćne ab kulture sadrže prirodne šećere iz mlijeka i voća i zaslađene su sukralozom.

Linija fermentiranih mliječnih napitaka ab kultura pogodna je za dijabetičare.

Potražite ab kulturu natur u 500-gramskoj boci ili neki od voćnih okusa u pakovanjima od 330 grama.

Što je sukraloza?

Sukraloza je zaslađivač proizveden od običnog šećera i 600 je puta slađi od njega. Nema energetske vrijednosti, nema uticaja na lučenje inzulina i na metabolizam ugljikohidrata. Zahvaljujući ovom jedinstvenom šećeru i oboljeli od dijabetesa mogu uživati i u voćnim okusima ab kulture.

Nagrade i priznanja

Download

Video

Povezani članci

5 savjeta kako pobijediti umor
Jogurt - saveznik u reduciranju masnog tkiva
ab kultura u novom ruhu! Savršeno balansiran mliječni napitak