Dukatela classic, 70 g

Dukatela classic 70 g

Dukatela – za doručak iz snova

Dukatela mliječni namaz od vrhnja prvi je mliječni namaz na tržištu i sastojak bez kojeg je dobar doručak gotovo nezamisliv!

Dukatela mliječni namazi pripremljeni su od vrhnja, a obilno namazani na krišku integralnog hljeba tosta ili krekera, nezaobilazan su sastojak doručka iz snova. Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su tri kremasta okusa ovog ukusnog mliječnog namaza: Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem.

Dukatela original ponosno nosi titulu prve među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom strukturom namaza već desetljećima oduševljava pripadnike svih generacija, a uz novu, poboljšanu recepturu i osvježeni izgled, nastavlja osvajati nove potrošače.

Kao i uvijek, mislili smo i na one koji žele lagan i ukusan namaz. Dukatela light, s čak 55 posto manje mliječne masti i visoke hranjive vrijednosti, idealan je izbor za one koji paze na unos mliječnih masti u organizam.

Vaš omiljeni mliječni namaz dolazi u dva praktična pakovanja koja čuvaju svježinu namaza. Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem dostupne su u pakovanjima od 70 g i 150 g.

Potražite nova redizajnirana pakovanja Dukatele na policama za doručak iz snova i osigurajte dobar početak svakog dana!

Nagrade i priznanja

logo1

Dukatela s povrćem dobitnica je zlatnog odličja Njemačkog poljoprivrednog udruženja (DLG) za kvalitetu u 2008. godini, a Dukatela sa šunkom ponijela je zlatno DLG odličje u 2007. godini.

Povezani članci

Doručak - najvažniji obrok