Maslac za kuhanje 250 g

Maslac za kuhanje
250 g

Brzo & Fino maslac za kuhanje - tajni sastojak najukusnijih jela!

Nezaobilazna namirnica kod pripreme najukusnijih slatkih i slanih jela svakako je Dukat Brzo & Fino maslac za kuhanje.

On jelima daje prirodnu, mliječnu aromu te naglašava punoću i bogatstvo okusa. Upravo je zato Dukat Brzo & Fino maslac za kuhanje prirodni izbor i nezaobilazna namirnica kod pripreme ukusnih jela i slastica.

Pri pripremi slanih jela, posebice umaka i rižota, maslac se koristi jer im daje pravu gustoću i lagan, profinjeni miris, dok su pečenja pripremljena s maslacem izrazito hrskava i sočna.

Vrsni slastičari maslac koriste jer tortama daje najsjajniju glazuru, dok se u kremama bolje sljubljuje s ostalim sastojcima pa su stoga kreme koje sadrže maslac postojanije i podatnije. Također, maslac je neizostavni sastojak prhkih tijesta.

I dok dio kuhara, poput Lidije Kralj, otkriva kako je tajna najfinijih jela upravo u  Dukat Brzo & Fino maslacu za kuhanje, drugi tajnu ljubomorno čuvaju za sebe i svoje goste.

Oduševite i vi svoje ukućane i prijatelje slasnijim i raskošnijim jelima uz pomoć Dukat Brzo & Fino maslaca za kuhanje kojeg možete pronaći u praktičnom 250 g pakiranju, u sjajnoj foliji s označenom mjericom unutar pakiranja, koja će vam pomoći da pravu mjeru za vaš omiljeni recept odredite bez vaganja.

Povezani članci

Dukat Brzo & Fino maslac za kuhanje
Maslac – prirodan i ukusan izbor uz doručak ili pri pripremi jela i slastica