SenSia Snack vanilija i žitarice, 190 g

SenSia Snack vanilija i žitarice
190 g

SenSia – doprinosi normalnoj funkciji probave

Proizvedena od najkvalitetnijeg mlijeka s dodatkom Bifidus Naturalis, Dukat SenSia od sada je obogaćena kalcijem koji doprinosi normalnoj funkciji probave i izvor je vlakana inulina.

Svakodnevna konzumacija SenSije, uz umjerenu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života, utiče na smanjenje probavnih tegoba i doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima.

Dobra probava osnova je zdravog života, stoga se pobrinite za svoju probavu i pritom uživajte u bogatim i osvježavajućim okusima Dukat SenSije.

Dukat SenSia obogaćena je prehrambenim vlaknima koji potpomažu vašu probavu.

Funkcionalni fermentirani mliječni napitak SenSia natur dostupan je u pakovanjima od 330 g.

Ako ste ipak ljubitelj voćnih okusa i žitarica, probajte SenSiju kruška i grožđe, SenSiju borovnica ili Sensiju malina i jagoda u praktičnim 330-gramskim bočicama, idealnim za konzumaciju u hodu.

Ako ste u pokretu, na poslu ili u žurbi, ne znači da se morate odreći zdravog i ukusnog obroka! Zato je tu SenSia Snack, linija hranjivih obroka u čašicama i bočicama za ljude u pokretu.

SenSia Snack je lagan i zdrav mliječni obrok, obogaćen eko mueslima. Hrskavi muesli u poklopcu SenSie Snack napravljeni su od mješavine eko žitarica iz organskog uzgoja, zobenih i pšeničnih pahuljica, aromatičnih zapečenih badema, hrskave riže i kukuruza, kokosa i meda. Osim što ovaj mliječni obrok blagog okusa vanilije čine izrazito ukusnim, hrskavi muesli djeluju na produžen osjećaj sitosti, potiču peristaltiku crijeva te u kombinaciji s kalcijem i Bifidus Naturalisom, regulišu probavu. SenSiu Snack možete pronaći u praktičnom "on the go" pakovanju od 190 g sa kašičicom za konzumaciju, koja se nalazi u poklopcu proizvoda.

SenSia borovnica sadrži gluten. SenSia Snack sadrži gluten, orašaste plodove, soju i sezam.

Nagrade i priznanja

logo1

Zdravstvenu tvrdnju SenSie "Prirodno regulira probavu" odobrilo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH, a učinkovitost probiotika Bifidus Naturalis višestruko je klinički dokazana.

Povezani članci

Novi mliječni obrok s eko žitaricama
5 savjeta kako pobijediti umor
SenSia i probava
Tajne dobre probave
Funkcionalna hrana
SenSia - prirodno regulira probavu